December 15, 2010

WANT ME

vrienden hier, vriendinnen daar, alles staat en gaat, maar waar?
Je probeert te doen, om aardig te zijn, maar ze krijgen je toch weel klein!

Ja, mooi gedichtje hé? Vooral omdat het zo uit mijn mouw kom vallen...ik wil jullie even vertellen over dinsdag, gewoon omdat ik het wil vertellen.

We moest tijdens mentor uur, een kaartje van de tafel pakken met een kwaliteit erop. Je moest er eentje kiezen voor jezelf, en ik koos 'eerlijk.'
Eerlijk, omdat ik een heel direct persoon ben, ik altijd dingen zeg zoals ik ze vind en omdat ik altijd het onrechtvaardige in de wereld wil verhelpen. En soms kan ik dan overkomen als een brutaal persoon maar zo bedoel ik het echt niet hoor! :)

Toen moest een vriend van mij een kaart uitzoeken over mij, omdat hij toevallig rechts van mij zat. Hij koos toegewijd.
En echt, dat kaartje wil ik zo graag waarmaken! Ik voel de hele tijd de drang om mezelf te bewijzen, om het allemaal te weten en het goed te doen.
Er speelt zoveel om mij heen. Alhoewel ik dat wel aankan, is het niet altijd even leuk...

Maar genoeg levensverhalen! Ik heb een tekening gemaakt, wil je hem zien? :)

4 comments:

 1. Die tekening is prachtig! Ik vind het knap van je dat je altijd alles zegt wat je vindt. Dat doe ik namelijk niet altijd..

  ReplyDelete
 2. Wauw, jij tekent echt prachtig! Ik ben niet iemand die alles kan zeggen wat ik denk, helaas. Soms wens ik weleens dat ik dat wel kon, maar dan ben ik weer bang om als brutaal persoon gezien te worden zoals jij het omschrijft. Goed stukje! :)

  xxx

  ReplyDelete
 3. I love that post :)))))))

  LOVE
  minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  ReplyDelete

Don't be shy! ♥