December 2, 2010

you don't know what you're running away from

Hoi! Mijn week is in een paar woorden te omschrijvn: Koud, druk en vertraging!
Sins maandag de sneeuw op heeft komen zetten, is mijn kledingstijl geweid aan het warmte. Wel jammer dat ik daarin niet echt slaag...Na een panty, sokken, broek, laarzen over elkaar aan te doen heb ik het alsnog koud!
Waar gaat het toch heen met de wereld.

Maandag (nadat er 4 bussen niet kwam opdagen op centraal station en ik half dood was gevroren) ben ik naar de kapper geweest, en ik heb een spoeling door mijn haar heen gedaan mensen! Als ik buitensta is mijn haar nu net wat roder en dat vind ik zo mooi! Ik heb ook twee foto's met mijn haar in het daglicht :)


Ik vond het best eng om te doen, want dit is de eerste keer dat ik mijn haar verf of in die trant.

Wat vinden jullie ervan? :)

6 comments:

 1. Staat echt super mooi!
  Past bij je gezicht.

  ReplyDelete
 2. hahahha echt hea? het sneeuwt bij mij ook(rond gelderland) en je moet echt op passen of anders glij je zo weg! maar sneeuw is wel leuk(:
  en je haarkleur is best leuk zo(:

  ReplyDelete
 3. Dat eerste stukje zou ik zo geschreven kunnen hebben! Je bent niet de enige. Je haar is mooi zeg :).

  ReplyDelete
 4. Wauw, je haar is mooi zo! En dat eerste stukje komt me aardig bekend voor, hihi. Oei, 4 bussen niet op komen dagen... dat is minder! Bij mij konden er 5 bussen rijden inprincipe, maar er kwam niks... en ik ken dat gevoel dat je dan het gevoel hebt dat je dood gevroren bent (hm, logische zin, haha). Maar NS doet op zich wel goed zijn best, alleen Connexxion nog! :)

  xxxx

  ReplyDelete
 5. Ik draag met dit weer ook niet echt fashionable dingen.. Als het maar warm is! Je haar is leuk.. Verschrikkelijk zo lang wachten met deze kou! Hier rijden ze je gewoon voorbij, omdat de bussen helemaal vol zitten met die kou. Gelukkig stap ik meestal op bij een begin halte.. En is het nog vrij rustig.

  ReplyDelete
 6. Je haren zien er heel mooi uit! :)
  Ik vind het ook vreselijk om te moeten wachten, en dan vooral in deze kou! Ik heb ook gemerkt dat 2 paar sokken aantrekken niets helpt..

  ReplyDelete

Don't be shy! ♥