April 25, 2012

Love nature

 Om zaterdag 12 uur heb ik dan eindelijk vakantie. Ik ga zo veel leuke dingen doen, en heel belangrijk: koninginnenacht/dag! Ik heb namelijk nog nooit koninginnenacht gevierd. De ene keer was ik op vakantie en andere keer had ik blessures, maar dit jaar is het dan eindelijk zo ver. :)

Verder is ook mijn vriendje jarig en ga ik naar de Ikea, yes! Want aankomende zaterdag is het dan eindelijk zo ver: we gaan verhuizen! Ik word helemaal gek in dit kleine oude rommilige huis en verheug me zo op ons nieuwe mooie huis. Ik post nog wel als mijn kamer helemaal af is, het is een zolderkamer en het heeft een witte houte vloer, midde bruine meubels, klerenkast van twee meter breed (yay!) en een turquoise muur. Heel fijn....!

Een vraagje aan mijn followers: Zal ik in het Nederlands, Engels of allebei bloggen? Ik weet namelijk dat mijn engels soms wel wat foutjes heeft omdat ik gewoon nederlands ben, maar is misschien wel handiger. Hmmm...even over na denken.

De foto's die ik hier laat zijn gemaakt door mijn Iphone toen ik naar school liep, echt prachtig. Doet me denken aan toen ik klein was, dat ik de bloesem plukte en in mijn haar deed haha.

Hebben jullie ook zo'n zin in de vakantie?
Liefs, Anne

2 comments:

 1. Wat een heerlijke lente foto's!
  En post maar in de taal waar jij je het best bij voelt!
  Thanks voor je comment nog :)

  XO
  www.Jazzybelleslife.com

  ReplyDelete

Don't be shy! ♥