April 9, 2012

Tjirp tjirp!

Hallo allemaal,
Om te beginnen: zalig Pasen!
De proefwerkweek zit er weer op en ik heb net een top weekendje achter de rug. Maar nu ben ik weer vroeg wakker om vandaag te beginnen aan het schilderen van mijn gloednieuwe kamer in mijn gloednieuwe huis! En ik moet vandaag ook echt beginnen met leren voor mijn autotheorie examen want die heb ik donderdag al!

Dit is de eerste post die ik post via de app Blogger op mijn mobiel dus ik hoop dat t goed gaat! Vandaar ook dat deze foto's van mijn mobiel afkomen en ze zijn allemaal bewerkt met Instagram. Gewoon kleine leuke dingetjes van afgelopen week!

Dit is het Mona toetje van de maand: Franse appeltaart. Ik hou eigenlijk nooit van die toetjes maar deze was wel erg lekker. En de bovenkant vond ik zo leuk :) bedankt Mona.

Ik moest mijn moeders winterjas aan naar school omdat mijne werd gemaakt (kraaltje kapot) en toen ik mijn handen in de zakken stak voelde ik dit kleine paraplutje prikken. Wat een leuke verassing!

Vrijdag, toen de proefwerkweek eindelijk voorbij was heb ik samen met mijn vriendje een bak Ben&Jerry ijs gehaald en in de zon opgegeten. Haha echt slecht maar heel lekker.

Vrijdag was mijn nichtje jarig en we tegenover voor hun huis onze auto om naar haar feestje te gaan, recht onder deze prachtige bloesem boom! Zo mooi en hij rook ook zo lekker :). 
Een groepsknuffel met mijn vriend, mijn broertje en zusje. Zo schattig <3
En wat is er nou leuker wakker worden door je kleine broertje die zijn knikkercolectie vol trots laat zien? Mijn zusje ook helemaal gefacineerd. Hij slaapt trouwens met z'n zak knikkers, schattig.


2 comments:

  1. Oh, Thanks :)
    Yes, I live in Portugal. Have you ever come?

    ReplyDelete

Don't be shy! ♥