October 16, 2010

Choose me, love me.......

Oke, ik had dus beloofd om met veeeeel foto's terug te komen. Nou, dat is dus niet het geval. Mijn camera is kapot! *cry*
Maar hij valt nog onder de garantie tot 23 oktober dus Wehkamp kan snel een belletje van mij verwachten maandag ALS IK VAKANTIE HEB!
Woooeeeeehhhhh! Ik ben zo blij als ik daar aan denk. School komt namelijk echt mijn neusgaten uit, want mijn voornemen om nooit meer onvoldoendes te halen hangt aan een zijde draadje met een 5,5 voor wiskunde. Maarja, het is (net) een voldoende.

Ik baal echt heel erg dat ik zelf geen foto's heb om jullie nu te laten zien, mijn vriendinnen hebben wel fotos gemaakt maar dat duurt nog wel even voordat ze 'tijd' hebben om ze naar mij te sturen. Ik heb wel wat foto's. Ik zat op park Malmedy, in één zin; Alles Ging Kapot En Bleef Kapot. Ik vond het echt jammer dat ik niet bij de mensen op het andere park zat. Gewoon het gevoel dat we in twee gespiltst waren vond ik zeer onaangenaam.

De eerste foto was mijn kamer en mijn bed. Ik deelde mijn kamer met een vriendin, we hadden de grootste kamer haha.

Zie hier, mijn groepje. We zaten met z'n zessen in een huisje. Van links naar rechts; Saskia, Sietske, Ik, Renée(kamergenootje), Nadia en Lonneke.De laatste twee fotos zijn van de Dom in Aken. Daar ging mijn huisje de eerste dag heen. Zagen we nog even de mensen van het andere park, wat ik altijd leuk vind :D.
Ik vond het er zo mooi! Natuurlijk weer een statussymbool en een symbool van vroeger dat de kerk rijk was en de burgers arm - ofzo, maar het was zo mooi. Alles glitterde en glimde en het goud en de kleuren en de schilderingen en het was echt mooi! Ik voelde opeens een hele erge drang om een prinsessenjurk aan te doen en te dansen en te zingen als een 6 jarig meisje. (hmm laat ik jullie die foto van mijn jeugd maar niet zien haha). 

Ik kom nog wel met meer foto's van de laatste 3 dagen.  

xxxxx

No comments:

Post a Comment

Don't be shy! ♥