October 19, 2010

Het regent harder dan ik hebben kan

Voordat je schrikt van deze foto's ga ik jullie uitleggen wat er aan de hand is. Eén keer in het jaar gaan mijn moeder en ik shoppen met oma, en oma betaald alles. Dat is dan mijn winter gaderobe voor aankomend jaar. En aangezien het dit keer wel erg veel is (sorryyy) heb ik besloten dat ik mijn loon niet helemaal meer ga besteden aan kleding en eten. (Oké wel eten, haha!) Ik ga sparen voor een Macbook Pro. Dat is mijn nieuwe doel.

Maar eerst ga ik mezelf en hopelijk ook jullie verblijden met foto's van mijn aankopen. (mijn camera is wel nogsteeds kapot, dus deze foto's zijn flut.)

I'm so happy! :D

En hier zie je een winterjas van de Only, mét kapuchon! Nieuwe schooltas van Glamours (winkeltje Nijmegen), oorwarmers van de Invito, mijn lievelingsmascara is gewoon en waterproof van Maxfactor (2e halve prijs actie bij de Etos) en paarse All Stars van de American Today.

Hele stoere laarzen van de invito! Ik vind ze zo gaaf <3 en mooi donkergrijs/bruin.

Heeeel warm vest en bruine stoffe broek van de Zara. En Handschoenen van de V&D die gevoerd zijn en dus heel warm!
Grijze trui en donkere broek van de Zara. En zwarte en grijze beenwarmers van mijn oma gekregen.
Nieuwe getailleerde blazer van de Zara, Broek van My God in de sale bij M@W, en een Iphone hoesje zodat hij net wit lijkt!

In deze post geen uiting van onwillende emoties. Misschien de volgende keer..

xx Anne

PS. some followers don't speak dutch, you can translate this page on the right. I hope you understand that I post in dutch, I feel more comfortabel in dutch.

7 comments:

 1. Leuke spullen & wat n lieve oma.

  & aah ik vond je berichtje eigenlijk lief of zo kwam het toch echt over!!
  Wel sinds school herbegonnen is heb ik bijna geen tijd meer en in de weekends was ik bijna altijd weg maar ik heb gepland om binnenkort zeker iets te posten waarin ik uitleg hoe dit komt...En ik hoop dat ik dan terug volop kan bloggen want ik mis het eigenlijk wel

  x Jill

  ReplyDelete
 2. je ehbt echt een superleuke blog en leuke spullen heb je gekocht!

  liefs vera,

  ReplyDelete
 3. OMG love every single one of your new purchases. I really love your boots, your cardigan with fur details and the pants next to it. Lucky girl!
  xxx

  ReplyDelete
 4. De jas van Only ziet er leuk uit!
  Is hij wel dik genoeg?

  ReplyDelete
 5. Wat een superleuke blog heb jij! Ik ga je volgen! Leuke aankoopjes :) Je jas van de ONLY, grijze vest, grijze trui en je laarzen zijn heel erg leuk! :)

  x

  ReplyDelete

Don't be shy! ♥